[reguli!] Critică-mi site-ul

Neconectat
 
Mesaje: 70
Membru din: Sâm Feb 06, 2016 12:21 am

[reguli!] Critică-mi site-ul

Mesaj de Alexei » Vin Mar 11, 2016 1:16 pm

Reguli Critică-mi Site-ul

Această secţiune este dedicată utilizatorilor deţinatori de WebSite-uri.
Pentru a posta în această categorie fără să primeşti ulterior avertisment, respectă urmatoarele reguli dedicate secţiunii:

  • Limita de subiecte pentru acelaşi site este de un topic. Este strict interzis postarea de subiecte multiple referire la acelasi WebSite, în caz contrar topicul ajunge la coş iar utilizatorul în cauză riscă să primească avertisment !
  • Site-urile cu conţinut obşcen (în general conţinut pornografic) sunt interzise postarii. Încalcarea acestei reguli se va sancţiona cu mutarea topicului la coş iar utilizatorul va primi avertisment!
  • Topicurile trebuie să respecte în totalitate inclusiv şi Trebuie să fii înregistrat sau conectat pentru a vedea link-urile.
  • Topicurile care contin WebSite iar WebSite-ul conţine fişiere de tip HACK/CHEAT pentru jucători sunt INTERZISE, în caz contrar topicul se va muta la coş. Motivul este că aceste site-uri, respective fişierele presupuse HACK /CHEAT pot fi keyloggere şi uşor mascate în fişiere obişnuite, pe langă acest motiv, comunitatea Metin2Zone nu încurajeaza folosirea de H.ACK !
  • În cazul în care se postează un forum în care există conţinut plagiat de pe Metin2Zone (tutoriale etc) topicul va ajunge direct la coş ! Excepţii: dacă la tutoriale (subiecte) se pastrează sursa Metin2Zone.ro. NU se va face nici o excepţie pentru site-uri care au plagiat structura comunitatii Metin2Zone (categorii, subforumuri). În cazul plagierii logo-ului forumului se vor aplica masurile corespunzatoare !
  • Topicurile cu forum/site off li se vor da 24h sa redice site , dar daca in 24h site nu este on , topicul va fi trimis cos.
  • NU este permis OFF-TOPIC , indiferent ca este membru sau moderator.
  • Topicurile trebuie sa respecte modelul de postare, subiectele care nu respecta modelul de postare vor avea la dispozitie 24 de ore sa puna modelul, in caz contrar topicul va fi trimis la Cos!
  • Ridicarea subiectului cu mesaje de nuanţa UP, se va efectua doar de către autorul acestuia. Orice alţi membri care ridică un subiect cu mesaje UP vor fi sancţionaţi cu avertisment.

SANCŢIONAM ORICE ÎNCALCARE A REGULAMENTULUI ŞI ORICE ABUZ !

Înapoi la Site-ul meu

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator